За нас

Фирма Мадикс е основана през 1996 година, като стремеж любимото на всички нас хоби и работа да се съчетаят в едно цяло.

Основната дейност на фирмата е производство на захранки и стръв за риболов. С течение на годините ние разширяваме продуктовата гама с цел да удовлетворим нуждите на всеки рибар, влагайки само висококачествени суровини, като точните пропорции в различните рецепти са прецизирани за да се достигне до оптимална ефективност. Неуморно продължаваме да търсим все по–нови и ефективни решения за да може нашите продукти да са полезни във всяка една ситуация възникнала по време на риболов. От 2009 г. работим успешно и на външния пазар, това ни амбицира да не спираме да се развиваме и да сме все по-взискателни към качеството на произвежданите от нас продукти. От 2014 г. се помещаваме в наша собствена фабрика с обща площ от 900 кв. м., оборудвана с 3 поточни линии от най-ново поколение за производство на протеинови топчета, консервирани семена и захранка. Като общия капацитет на линията за захранка е малко над 2000 тона годишно. Всичко това ни позволява да изпълняваме всякакви по обем поръчки бързо и с гарантирано високо качество.

Високо качество

Поддържаме постоянно високо качество на произвежданите от нас продукти посредством подбор на доставчиците и постоянен качествен контрол на всеки етап от производството.

Атрактивни цени

Предлагаме цени, съобразени с икономическата ситуация и жизнения стандарт без това да влияе на качеството на крайните продукти.

Коректност

В течение на годините сме си създали имидж на коректен партньор, който работи за изграждането на дългосрочни бизнес отношения със своите клиенти.

Безплатна доставка

Осигуряваме безплатен транспорт до всеки търговски обект в страната.